Lord of Macragge goes to WAR! - Karak 2014

Brothers! War calls you. Will you answer?
Rok se s rokem sešel a je potřeba s něčím vyrazit na Karak. Jelikož sedmou edici nemám zrovna zmáklou a nahranou, rozhodl jsem se vytáhnout s obdobou listu co jsem hrával poslední dobou. Elita kapituly táhne do boje!

Akorát pouhých 1700pts spolu s maximálně dvěma detachmenty Honour Guard listu moc nepřejde... Tedy opět turnaj, kde nejde hrát Inkvizici, SM a IG - přestože to ještě před půl rokem bylo naprosto legální... Protože jsem líný (a nemám zrovna teď moc příležitostí barvit) něco dobarvovat a ambice dostat se na bednu jsem nikdy neměl, uplácal jsem tenhle list:

Lord of Macragge goes to WAR! - Karak 2014 Edition

Space Marines CAD Selections:
Chapter Tactics - Ultramarines
Honour Guard Squad + 7 members (7x25) + Chapter Banner (25) [285]
Honour Guard Squad + 7 members (7x25) [260]

HQ
Marneus Augustus Calgar, Lord of Macragge [275] (Warlord)

ELITES
Contemptor Pattern Dreadnought + Twin-linked Lascanon (25) [200]

TROOPS
Tactical Squad + 5 members (5x14) + Lascannon (20) + Meltagun (10), Space Marine Sergeant + Combi-plasma (10p), Melta Bombs (5) [185]
Tactical Squad + 5 members (5x14) + Plasma Cannon (15) + Plasma Gun (15), Space Marine Sergeant + Combi-plasma (10p), Melta Bombs (5) [185]
Tactical Squad + 5 members (5x14) + Plasma Cannon (15) + Plasma Gun (15), Space Marine Sergeant + Combi-plasma (10p), Melta Bombs (5) [185]

Codex Inquisition ID Selections:
HQ
Ordo Xenos Inquisitor + Power Armour (8) + Power Sword (10) + Rad Grenades (15) + 3x Servo Skulls (3x3) [67]
Ordo Xenos Inquisitor + Power Armour (8) + Power Sword (10) + Rad Grenades (15) [58]

 Dohromady rovných 1700pts.

Už teď vím, že spousta přihlášených armád mně vcelku s přehledem smete, ale who cares. Největší sranda je stejně na zadních stolech!

Plán boje bude docela jasný - zlí gardisté se rozběhnou a budou cinkat meči, načež je smete nějaká AP2 no cover střelba.  Pak protivník dočistí zbytek armády [30 marináků a dread] a já půjdu s rumem derpit po okolí. Imho to bude fajn turnaj.

Kromě staré druhokompanijní taktikály jsou to všechno modely barvené v rozmezí posledních dvou let - na hraní tedy docela koukatelné. Jen je na některých modelech poněkud vidět, když jsem euforicky přinesl domů poprvé Blood fot the Blood God! Některé modely už křičí po přebarvení, ale i tak mi to většinou stačilo (spolu ještě s dalšími mnohem ošklivějšími modely) na umístění se v hodnocení paintu do první poloviny. Tak uvidíme jak dopadnu na Karaku v paintu/overallu, když je povinný Full Paint a dala by se tedy očekávat nějaká větší kultůra co se týče vzhledu armád.

Když nebudu počítat chybějící meltabomby u seržantů, tak je armáda kompletně WYSIWYG. Včetně blbostí jako fullkit u gardistů a pistole u taktikál.

Pravá půlka.
Levá půlka.
Honour Guard.
Hra "Najdi Kryptokhorňáka".
Honour Guard.
Marneus Augustus Calgar.
Seržanti taktikál.
Chapter Champions.
Lebky.
Nobody expects the Imperial Inquisition!

Comments

  1. Velice zajímavá sestava, jsem zvědav na výsledek a hlavně jak moc dobře si povedou inkvizitoři jako pomocníci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inkvizitoři si povedou určitě dobře :) To už je dlouze otestováno, že ti mi jako šlapou :)

      Delete

Post a Comment