Anglosaský kostel od Timeline Miniatures


Tak jsme konečně v OD slepily i poslední z Katcherových Timeline Miniatures baráků přímo do Bolt Actionu.

Poslední co zbývalo slepit byl veliký Anglosaský kostel. A když říkám veliký, tak myslím veliký. Má na délku i šířku krásný čtvrt metr!

Na postavení není složitého - prostě se vyštípají jednotlivé díly a ty se slepí Herkulem. Žádná složitá modelařina a za dvě hodiny bylo hotovo.

Sice ne všechno na sebe úplně pasuje a bude třeba něco zatmelit a schovat, ale i tak kostel vypadá suprově. Už jen, aby ho někdo nabarvil. ::D




Tadá!!!
Timeline ke kostelu dodávají i díly na slaměnou střechu, kdyby jej někdo stavěl jako echt středověk. Výsledný dojem je ovšem takový... fluffy. ::D

Fluff level over 9k!

Zajímavé z herního hlediska je fakt, že kostel vyjma dveří nemá žádné okna z kterých by mohla pěchota střílet na útočníky. Takže barák poskytuje veliký LoS block a úkryt pro pomalu celou četu, ale nedá se z něj udělat nějaký opevněný strongpoint, který by dominoval stolu.

Ovšem velmi zajímavý by byl na středu stolu při misích jako Hold until relieved či Top Secret, kde by se kolem a uvnitř mohly odehrávat boje jako z válečného filmu.

Takže v OD jsou už ke hraní Timeline baráky od Katchera v tomhle složení: Velký kostel, kostel, dvoupatrový dům, dvoupatrová ruina, dvě patrové ruiny. Tedy dost na stůl či dva jen z nich.

Comments