Potan a PragoFFest 2015

Plakát letošního ročníku.
Rok se s rokem sešel a čas Pragáče opět nadešel.

A co by to bylo za con bez Potana!

Letošní Pragáč však pro mne bude trochu jinný - budu muset korigovat WarGameCon, který se letos poprvé podívá do Prahy.

Kromě spousty věcí ve WarGameConu jsem se nakonec upsal jenom do Gameline a Nightconu.

V Gamelině budu mít reprízovací přednášky z FFka. Moc se mi do toho nechtělo, ale protože měl Dreamor málo přednášejících, rozhodl jsem mu kamarádsky vypomoct s Know Your Meme - Mass Effect a Filmové paskvily Uwe Bolla. Oboje je milé, nenáročné a sranda u které nepotřebuji moc mozkových kapacit. Což mimo jiné znamená, že po asi třech letos to je poprvé co nevytáhnu žádnou přednášku o lore v Bioware hrách :) Hodlám si to však ve velkém vynahradit na letní FFko skrz Inquisiton.

Know Your Meme - Mass Effect
Štěpán Jura "Potan"
9113 P, A, 1h , Pátek 30. 1 - 21:00h
I’m in the Middle of Some Calibrations. I should go. Marauder Shields. Wrex. Shepard. - A to je jen malý výčet internetových memů, které se utvořily kolem ME. Pojdme si je všechny představit, říct jak vznikly a ukázat nejpovedenější fanouškovské práce s nimi.

Filmové paskvily Uwe Bolla
Štěpán Jura "Potan"
9114 P + B, R, 1h , Pátek 30. 1 - 14:00h
Pojďme si představit filmy Uwe Bolla - může z jiné dimenze jež přicestoval na náš svět prznit herní příběhy filmovým zpracovním.
V Nightconu to pak bude nová přednáška Nemrtvé kozaté nacistky, která bude navazovat na náckovské přednášky z předchozích conů.
Nemrtvé kozaté nacistky (18+)
Štěpán Jura "Potan"
6605 P, N, 1h , Sobota 31. 1 - 22:00h
Věrní návštěvníci série přednášek o nemrtvých nacistech si jistě všimli jedné věci - ve spoustě děl se vyskytují spoře (či vůbec) oděnné děvy. Pojďme si tedy ukázat, kde najít ty nejhezčí upíří (a jiné) nacistky! A uděláme i menší výlet do historie, kde se vůbec nápad dělat sexy nacistky vzal...
Ovšem jak jsem řekl, hlavně budu na WarGameConu, který bude v "FFkové velikosti" dva a půl dne. Kromě relativně malého počtu čtyř regulérních přednášek tam budu korigovat i tři ukázkové hry - Kill Team, W40k a X-Wingy.

WGC 2013
Kompletní seznam WGC v Amberu, nějaké to PR za rok 2013 (1, 2) a 2014 (1, 2) či reportík.

Zábavě zdar na Pragáči!

Comments