Steiner's Roughnecks v barvě

You Came to the Wrong Neighborhood Heretic.
Hrát s nenabarveným "gangem" do tak malé hry jako je Necromunda je ostuda. Takže jsem se po první hře dokopal k tomu nabarvit Steinerovi tvrďáky.

Schéma jsem zvolil takové bílomodré +/- policejní. To "oficiální černé" se mi nikdy nelíbilo, i když chápu v něm jistou narážku na Soudce Dredda.... Původně jsem ho chtěl ještě i olemovat červenou, ale nějak jsem na to už neměl náladu.

Kromě základní Steinerovi patroly jsem si rovnou nabarvil do budoucna i psa, až se bude jednotka v průběhu kampaně rozšiřovat.

Enforceři mi zabrali asi dvě odpoledne a imho z nich vylezl i pěkný výsledek. Bylo to asi po půl roce poprvé, kdy jsem něco barvil jen tak a ne stylem: Zítra je turnaj a potřebuju fullpaint, kurva, kurva, kurva.

Steiner's Roughnecks.
U seržanta pak byl problém s výstrojí, sic se ke mně nedostalo kompletní zbraňové spruečko a musel jsem improvizovat. Dostal tedy do druhé ruky plazma pistoli a dokonce jsem v bitboxu vyhrabal i Forge World mk IV verzi. Tedy podobnou těm starým OOP plazmám z doby, kdy Necromunda vycházela.

Seržant Rolf Steiner
Seržant Rolf Steiner zezadu.



















Docela jsem dumal nad barvou, ale zvítězil obyčejný hnědý.

Specialista Schmeisser Schmitt

K-9 Doge mark I.

Další rozhodování bylo jak udělat štít, ale nakonec jsem se rozhodl pro bílou. Dává barevný kontrast, ladí k nárameníkům a je na ní hezky vidět krev. ::D

Enforcer Friedhelm Winter
Enforcer Friedhelm Winter
Enforcer Hans Josef Wagemüller
Enforcer Wilhelm Winter
Enforcer Wilhelm Winter
Jak jsem řekl v úvodu, jsem s nimi ve výsledku docela spokojený. I když jsem si pak na fotkách všiml zase nějakých dalších přetahů a i to, že jsem zapomněl udělat hlavně... Ale slovy klasika: "Na hraní doprí." ::D




Comments