Warhammer Age of Sigmar: The App

Games Workshop není firma, která by byla známý levnými cenami a vstřícností k zákazníkům. Přesto se nemožné stalo skutečností a dala hráčům Age of Sigmar něco šikovného doopravdy zadarmo!

Malá aplikace vám přinese do mobilu/tabletu vše, co je k hraní AoS potřeba.

Kromě celých pravidel obsahuje i warscrolly všech dostupných jednotek, hrdinů i formací. Aplikace si navíc sama dostahuje při aktualizaci nově vydané věci, takže člověku ani nic nového neunikne. 

Jednotky ze staré fantasky a nové základní AoS věci jsou zdarma, formace a speciality z nových pravidlových knížek si člověk musí dokoupit. A to bud koupí celé knížky či jednotlivé položky za lidovou jednu libru.

Zakoupené knížky si aplikace i stáhne a jdou číst i v integrované čtečce.

Ve warscrollech se dá orientovat podle hlavních frakcí, které aplikace umí rozdělit ještě na subfrakce. Bohužel, aplikace zatím neobsahuje vyhledávání či filtraci podle tagů, které nově AoS zavedl.


Aplikaci navíc umožnuje jakousi formu dělání si rosteru a mít přehledně hrané jednotky u sebe. Jedním klikem si lze přidat jednotky na speciální stránku, takže se člověk ani u hraní nemusí prodírat věcmi, které nehraje.

Age of Sigmar: The App je velmi povedená věc pro hráče AoS, která jim dovoluje mít všechny potřebné materiály ke hraní neustále u sebe a navíc zdarma. Za sebe ji mohu rozhodně doporučit.
-Aplikace v Google Play-

Comments