Velmi Pirátský Turnaj - Fotogalerie a pár slov

Tak se znovu konal další VxT turnaj, tentokrát s pirátskou tématikou. Dohromady se pod naší střechou sešlo okolo padesáti lidí dohromady na pět her, ale hlavní slovo měla opět W40k a Bolt Action. Chtít být světoví a jít s moderními tuzemskými turnajovými trendy, byl to VelmiPirátskýCon!

Počasí nám sice moc nepřálo, protože takový pařák jsme nezažili ani na VLT, ale alespoň to mělo takový karibský nádech. Teda kromě neděle, kdy přišla mamutí bouřka, která nám na neděli zasabotovala na část dne grilování...

Pirátský feel všemu dodávala i bar, "U zvadlého ptáka",  kde bylo dohromady v nabídce na pět druhů rumů i ošacení organizátorů a účastníků. To, že se u nás hrála i Freeboters Fate aka hra s piráty bylo spolu s nafukovacími pirátskými loděmi a vlajkami už jen takové dotvoření celkového efektu.


Příští podzimní turnaj bude mít zkratku VMT, takže už můžete v sobě probudit svého konspirátora a přemýšlet, co bude zkratka M znamenat za téma.

V předběžném plánu je singl W40k a dvojice v Boltech. Ale předpokládáme, že se k nám zase beztak nasyslují Starwarsáci a možná i znovu kluci v WASPu s nějakou hipster hrou.

Ale tak asi bylo dost keců a vás stejně beztak hlavně zajímají fotky co jsme s Ceress nafotily. :D


























































































Comments