Alien vs Predator - Predator Young Bloods - Unboxing


Další rozšíření mé AVP sbírky jsou "mladí predátoři". I když dostat se nějak k bitům s plasmacasterem, tak jsou to vizuálně lepší starší predátoři, než ti z první edice Hunt Begins, ale to je už jiný příběh...



Krabička je jakožto jeden z posledních vydaných kitů Prodosu pro AvP předzvěstí toho, co právě jde do pre-orderů. Unicast modelů. Protože dva ze tří predátorů jsou prostě sprostý unicast a jeden z nich má jenom nalepovací ruce.


V krabičce pak čeká standardní pervitiňák s žetony, referenční kartou do deskovky a samotnými modely s bejzkami - v tomto případě z nějakého důvodu s dírou.


Modely jsou takové "tenčí a křehčí" což sice vypadá víc truescale, ale díky tomu se budou imho při transportu více lámat. Mě už dokonce jeden z predátorů došel se zlomenou wrist blade... 


A všechny ty tenké části jsou takové pozohýbané a nemám z nich vůbec dobrý pocit.


Alespoň  že jako u nových mariňáků, tady Prodosu neuletělo měřítko a predátoři pěkně sedí do starého model range.


Ale zda stojí tyhle modely za těch třicet liber, co za ně Prodos chce? Spíše ne. Máte nějakou jinou možnost jak si pořídit více Predatoru? Spíše ne. #Blbý Ale jako krabička to není špatná, jen ta cena mi přijde nepoměrně přepálená. Ale to nějak vše k Predátorům, viz třeba pejsci.

Comments