Necromunda: Velký Zátah - Policejní report no. 8


To serve the Emperor. To protect His domains. To judge and stand guard over His subjects. To carry the Emperor's law to all worlds under His blessed protection. To pursue and punish those who trespassed against His word.

  6.125.015.M3
Přestřelka s Cawdorským gangem Seekers of  Vengence

Shodou náhod jsme při dnešní hlídce zavítali do stejné části města jako minule. Ovšem tentokrát v poněkud větším počtu. Naši standardní pětičlennou hlídku doplňoval opět cybermastiff a čtveřice vojáků PDF. Dostatečný počet, aby se tentokrát nic nepokazilo.

Průzkumná rojnice.
Bohužel, Císařovo světlo při nás tento den nestálo. Nepřátelský gang se zakopal v protější ruině a neměl moc střelců, kromě dvou. Gangstera se stubberem a gang leadera, který se nějakým zázrakem dostal k bolteru. Přesto, měli tito dva bastardi štěstí a šťastnou střelou dokázali vyřadit dva mé desátníky - Wintera i Wagemüllera.


I když jsme opětovali palbu, dokázali jsme také sestřelit také dva, ale vyřazení těchto dvou zkušených enforcerů velmi ochromilo naši sílu.

Aby toho nebylo málo, dokázali ze štěstím dostat i jednoho z vojáků PDF, který měl tu smůlu, že se dostal do trajektorie střel nepřátelského kulometu.


I když byl mastiff už těsně před skokem do hromady gangerů a naše ztráty byly stejně velké jako gangsterů, museli jsme se bohužel opět stáhnout. Tentorkát opravdu po pár desítkách sekund boje.

Oba desátníci se ze svých zranění vyléčili, jen vojín Kowalski z PDF neměl toho dne zrovna Císařovu přízeň...

Císař ochraňuj! 
Seržant Rolf Steiner, velitel hlídky.

Comments