Necromunda: Velký Zátah - Policejní report no. 9 - Special Event 01


To serve the Emperor. To protect His domains. To judge and stand guard over His subjects. To carry the Emperor's law to all worlds under His blessed protection. To pursue and punish those who trespassed against His word.

Odesílatel: Desátník Schmeisser Schmitt
Příjemce: Enforcer Wilhelm Winter
Předmět: S.N.A.F.U.

Ahoj,
od té doby co tě převeleli jinam to jde do sraček, ale to už ti brácha určitě psal dřív. A protože to jde do sraček, starouš rozhodl, že půjdeme upustit páru do Pekelný díry. Včera tam měli zápasy v aréně a prý bude dobrý nápad těm zmrdům tam vmlátit do hlavy trošku toho imperiálního práva. Jako vždy se to prostě posralo, kdy mohlo.

Kolo 01 aneb zab si svého policajta.
První bitka byl normální arénový boj všech proti všem. Hans si věřil, že tu tlupu degenerátů dokáže s přehledem porazit. Mno, umíš si představit jak to dopadlo, když mezi tu tlupu zmrdů vběhl policajt. Všichni se na něj vrhli a vymlátili z něj duši. Dostal ho nějakej Cawdorskej otrhanec. Hans na ně prostě nemá štěstí... A i když si to Cawdorák pěkně dával, nakonec ho sundala jedna Escherská čubka co to nakonec vyhrála. Hans byl naštěstí jen trošku potlučenej a rozchodil to. Tohle bylo ještě dobrý...

Kolo 02.
Druhá bitka už byla už mnohem zajímavější. Starej Christias někde dokázal splašit tři morový zombie! Já bych do tý arény nevlezl ani za zlatý prase, ale Escherky ucítili další levný prachy a mysleli si, jak si zombíky nepodaj. Vsadili jsme si však s chlapama radši na hnilobce a dobře jsme udělali. Sice chvíli jsme se vylekali, když si s přehledem odpráskla od boku prvního, ale další dva ji pěkně okousali.

Kolo 02.
Ale zombíkama to jen začlo. Pak do arény vpustili orka! Na to by mohli jít jenom magoři a taky že jo - zkusil to Cawdořák. Opět jednoduchá sázka na arénu. I když trošku jsme se zapotili - po prvním výstřelu z pistole se tomu dutýmu zeleňásku zasekla zbraň. Už jsme viděli svých 16 kreditů spláchlý v hajzlu...

Kolo 03.
Naštěstí Císař stál při nás a ork toho fanatika nakonec rozšlapal. Doslova. Krásná to podívaná, krásná. Na další bitku jsme si řekli, že se znovu zúčastníme. Boj proti třem grotům! Sakra, to byl měl vyhrát kdejakej blbec. Tak jsme předhodili Jägera. Je ten nováček, co nám poslali jako náhradu za tebe. Je sice zelenej jako ti orci, ale dát tři groty? Navíc to kluk fakt dobře umí s pistolí...

Kolo 04.
Jako fakt jsme to Fredovi věřili. Vsadili jsme na něj 70 kreditů! Ty vole, 70 kreditů! Je fakt, že když to Steiner domlouval, už byl více ožralej, než se na jeho hodnost sluší... ale sakra takovej balík. Kluk si však vedl dobře. Jednoho gretchina odstranil, kulky kolem něj lítali a zdálo se, že ty peníze budou doma... A pak dostal z pár metrů dávku do ksichtu.

Kolo 04.
Notnou chvíli jsme mysleli, že nám znovu pošlou do patroly nováčka. Naštěstí to chudák rozdejchal. Půlku ksichtu má v hajzlu, ale ty jizvy co mu z toho zůstanou budu určitě docela impozantní. Už nevypadá jako zelenáč, ale správnej veterán. Průser nastal, že jsme najednou díky jeho prohře měli sebou míň kreditů, než s kolika jsme přišli.

Kolo 05.
Tak jsme se rozhodli v pátém kole zariskovat a skoro všechny naše peníze vsadit na bitku mezi Cawdorákem a nějakým starým šampionem arény. Inu, vybrali jsme si starýho šampiona, ale málem nám to nevyšlo. Při prvním výstřelu mu vybouchla do ksichtu jeho bolt pistole. Měl jsem chuť vytáhnout svoji a toho kreténa odprásknout. Ale pak se pochlapil a toho Cawdokářa odpráskl. Ale než k němu stačil doběhnout a dorazit ho, to cawdorský prase se nějak zvedlo a chtělo pokračovat dál! Už jsem chtěl znovu sahat pro pistoli, ale naštěstí Císařovo štěstí stálo při nás a druhej zásah z pistole už nerozdejchal.
Kolo 06.
S dalšíma penězma jsme si i mohli vsadit s klidem na bitku mezi Escherkou a ratlingem - štěstěna opět stála při nás a ratling vyhrál. A když stojí při nás štěstěna, rozhodli jsme se nasadit do boje tvýho bráchu. Mělo jít o něco speciálního a kdo by to dal líp než tvůj brácha, že jo!

Kolo 07.
A oni ti hajzlové do arény nasadili doppelgängera! Nejenže vypadal jako Friedhelm, ale on měl i reflexy jako on! I když se mu nakonec ze štěstím podařilo toho hajzla trefit, vydržel to a pokračoval v útoku, až se dostal k bráchovi a roztrhal ho. Bez prdele. Ta zmrdopříšera mu utrhla ruku. Takovej jekot jsem už dlouho neslyšel. Jak tohle vysvětlí Steiner na okrsku, to chci vidět...

Kolo 08.
Další zápas mezi Escherskou a Scallym jsme ani nějak nesledovali - i když nám vynesl 40 kreditů. Museli jsme řešit jiné věci. Jak dostat jednorukého Wintera na ošetřovnu a držet se a nezabít Steinera. Náš skvělý a opilý seržant dostal totiž geniální nápad. Poslat do arény cybermastiffa. Inu, on by to nebyl tak hloupý nápad. Každý očekával, že nebohého gangera co se proti němu postaví roztrhá na kusy. Jenže...

Kolo 09.
... se to posralo jako vždy. A nějakej podělanej Cawdořák ho prostě odpráskl jednou šťastnou střelou z laspistole. Jen tak. Krásná dementní tečka za včerejškem.

Je fajn, že nakonec jsme na tom vydělali a odnesli si na stanici navíc 56 kreditů. To bychom si mohli na pomoct v ulicích najmout i nějakýho ostrýho žoldáka. Sice nás za to asi na velitelství nepochválí, ale jde tady o náš krk. Ne jejich. A na ulicích to víc a víc přitvrzuje...

No, budu končit. Teď mě čeká ještě hodně práce. Musím sehnat hromadu syntetické kůže, bionickou ruku a náhradního cybermastiffa. Na to, že se to všechno stalo v sobě volna se bude možná nějakej byrokrat docela divit.

Císař ochraňuj! 
Schmitty.

Comments