Black Oil - Opening Party


Brno má konečně po letech fakt pěknou hernu na wargaming. Do teď se dalo hrát buď v hnusném sklepě co měl Černý rytíř a nebo v Pásovci, který však svou přístupností taky nebyl úplně ideální. Teď mají v Brně něco, co jim může zbytek wargamingové komunity závidět.

Hunter svůj nový podnik ohlásil už na posledním CSE a tuhle sobotu měl konečně slavnostní otevření.

Pin-up Potan by Meanangel.
A protože je to hodný chlapík, tak připravil na otevření čtyři kila bůčku a sud piva na účet podniku! Hunter přišel s celkem v Čechách nevídaným konceptem - nemít hernu jenom jako místo kde jsou herní stoly (těch je v BO mimochodem 15, což je pokud se nepletu nejvíc v celém Česku), ale i normální stoly s barem, kde čepují pivo/limo a mají i nějakou tu jednohubku na sváču.

Herna je ve sklepě, takže je tam i ideální chládek a kdyby nestačil, je v BO i klimatizace. Navíc okna mají i sítě proti hmyzu, takže se dají de faco kdykoliv otevřít. Kromě paření wargames je v BO i koutek na hraní DnD, deskovek či derpení. Tedy ideální zašívárna pro všechny nerdy.::D

Už při zahájení spousta lidí nejen popíjela a socializovala se, ale už pařila nějaké ty hry - ať deskové či wargamingy. Protože i když je herna příští dva týdny v ještě provizorním provozu, už teď se v ní dá v pohodě hrát a jsou tam i nějaké terény.

Opening párty měla správnou atmosféru a snad se bude podniku dále dařit. Brno by konečně mělo fakt skvělou hernu. Jediné čeho se trochu bojím, abychom se tam nějak poskládali na CSE. ::D
- Facebook podniku (i s fotkama z openingu) -

Comments