Velmi Retro Turnaj - Výsledky, fotky z předávání cen a trocha pondělního zenu


Tak máme za sebou Velmi Retro Turnaj, aka Velmi Retardovaný Turnaj, aka Potan&Katcher Cup, aka Katcher&Potan Cup.

Tak máme za sebou velmi kvalitně strávený víkend s velmi kvalitním hofálovým vyžitím, včetně prvního turnaje v historii české wargamingové scény, kde největšími internetovými breknami se stali lidé, kteří turnaj vyhráli.


Ale až na jednoho podvratného soudruha se snad všichni bavili a jako celek jsme splnili pětiletku. Dokonce jsme splnili i kvóty EU na účast etnických menšin, žen a zvířat!


Největší boj se strhl o novou cenu pivního sponzora, který byl velmi napínavý i po dohrání poslední hry a nakonec v něm velice těsně zvítězil Robin, který dokázal do sebe během turnaje nalít přes deset litrů IPY. A nic nepoblít, což nelze říci o všech.

Pivní sponzor 
  1. Robin
  2. Krwekrw
  3. Dejv (na to, že jejich team odjel po čtvrté hře, slušný výkon!)


Velký úspěch měla kupodivu i random side event minihra na hledání soudruhů, které v některých lidem vzbudila nečekané sběratelské vášně a hlášky tipu: "Nikdy jsem neviděl Che Guevaru, fakt nikde." "Já mám dva, nechceš ho vyměnit za Trockého?" "Jenom když přihodíš i Tita."

Sběratel Soudruhů
  1. Krwekrw
  2. Kubis
  3. Elden

Cenu diváků za paint s neuvěřitelným náskokem vyhrál Rudi, imho i zaslouženě, i když můj hlas patřil jako minule Kubisovi!

Zasloužilý umělec aka Best paint
  1. Zrudi (14 hlasů)
  2. Kubis (3 hlasy)
  3. Ramses, Archilus (2 hlasy)


Cena diváků o největšího ufňukance skončila nakonec remízou mezi Sabrem a Václavem, ale jelikož Václav vyhrál prase, rozhodli jsme se jako orgové medaili poslat Sabremu, ať z toho taky něco má, když musel strávit víkend na turnaji, který ho tak nebavil. Bohužel, už nebyl přítomen, aby si cenu přebral osobně.

Podvratný živel aka Brekna
  1. Sabre (14)
  2. Václav2 (14)
  3. Grigorij, Angron (2)

Druhá divácká anticena neměla už tak brutální náskok jako první, kdy z cca čtyřiceti hlasů dokázala Fukushima získat pro své hráče třicet hlasů, ale i tak s vcelku náskokem vyhrál Václav, který si cenu ovšem již také nemohl skrz svoji nepřítomnost vyzvednout. Tak doufáme, že svým úspěšným úderníkům Grigorij medaile předá a neuteče s nimi do Západního Německa či Rakous.

Konfident STB aka Prase
  1. Václav2 (12)
  2. Diablo (6)
  3. Robin, Grigorij (3)

Speciální cenu orgů pro nejvíce retro armádu nakonec vyhrál Allesan, který přivezl vcelku retro DA. Vyhrál ji sice spíše kontumačně, protože Pepsin s více retro armádou onemocněl, ale na to už se historie a soudruh Lenin ptát nebude!

Nejvíce retro armáda
  • Allesan



Čistě v bodech za generála bez žádných bonusů a postihů vyhrál těsně o tři body Fukushima a za nimi M. R. D. Kromě prohození místo M.R.D.u a Pravdoláskarů však v prvních pěti místech pomocné body neudělali žádný rozdíl.

Výsledky Generál, top Five týmů
  1. Fukushima Warboys - 220
  2. M.R.D. - 217
  3. Pravdoláskari - 205
  4. Wrath of Empire - 199
  5. Ukrutní Čoboláci 190

Kapitán vítězného týmu turnaje, jehož ostatní soudruzi již odjeli na závodní dovolenou do Jugošky.

Výsledky Overall

  1. Fukushima Warboys - 232 (Plnitelé pětiletky)
  2. Pravdoláskari - 225 (Plnitelé pětiletky)
  3. M.R.D. - 223 (Tržní hospodáři)
  4. Wrath of Empire - 199 (Plnitelé pětiletky)
  5. Ukrutní Čoboláci - 190 (Tržní hospodáři)
  6. Tvargle - 150 (Sabotéři socialismu)
  7. Flufferské Lobby - 129 (Tržní hospodáři)
  8. Fluffy Bunies - 117 (Sabotéři socialismu)
  9. Veverky - 106 (Tržní hospodáři)
  10. Veil of Tierce - 101 (Sabotéři socialismu)
  11. Pilsen Relic Team - 47 (Tržní hospodáři)
  12. Zmrdi - 27 (po třetí hře posláni do gulagu)

Druhé miesto.
Vinnou imperialistické sabotáže (aka firma co nám dělá medaile posrala objednávku) byli pro první a druhé místo jen dvě medaile místo tří, ale zasloužilí soudruzi je dodatečně dostanou na dalším turnaji. Ale místo medaile byla náhradou bonboniéra, takže profit! A kapitán prvního týmu dostal i další skvělé věci jako mléko v pytlíku a zemiaky, ale nevypadal, že je ocenil. Po jaderné válce nám však jistě poděkuje.

A třetí místo.

Nakonec padla i "tajná" cena a to pro nejlepší tým celé naší turnajové sezóny, který si odnesli s přehledem Mrdáci.

Nejvíc nejlepší Tým
  • M. R. D. (2x první místo a 1x třetí místo)



Tak doufáme, že se turnaj líbil, ale snad až na pár imperialistických agentů zatím nebyla žádná stížnost. A jistě to nebylo jejich skartací!

Soudruzi, kteří vydrželi až do konce.
Tak zase v únoru. To už nebude retroví, ale zamilovaní. A poprvé ne jako tým, ale dvojice. Protože ani warhammeráci nechtějí být na valentýnském turnaji singl. A možná zase se side eventem. Sledujte Critical Hit a nic vám neuteče!

Comments

  1. Jsem dojat, že jsi hlasoval pro moji grot band, ale ti mechaňáci byli prostě pěkná práce (sic mně na nich chybí highlight) a hlavně Zrudi nehrál na zadních stolech, tak byl víc lidem na očích...
    Každopádně super turnaj, těším se na další.
    Kubis

    ReplyDelete

Post a Comment