Wargaming ve Víkendu


Tak jsem před týdnem byl v televizi! A ne v nějaké lokální, ale přímo na Nově v jejich Víkendu. Což znamená, že se moje dvě věty slávy vidělo nějakých tři čtvrtě milionu lidí!


A tak nějak podle očekávání kvůli wargamingu. Štáb teda i hodně zaujalo, že jsem kapitán ETC týmu a ptali se na spoustu věcí, které nakonec ve Víkendu neuvidíte :D Ale zůstala z toho jedna věta, která je vytržená z kontextu, sestříhaná a tak nedává vůbec žádný smysl. :D


Část informací z mého rozhovoru byl pak navíc jenom "převyprávěn" moderátorkou. #Sobík

Tellsek the Sexibeast
Ale tak kromě mluvení jsme tam i s Tellsekem vidět, jak si hezky šoupeme panáčkama a házíme kostkama. Což se nezdá, ale na kameru jsme museli tak pět minut házet, než kameraman naznal, že jako dobrý, to půjde použít.


Ono celé to celodenní (fakt! :D ) natáčení bylo takové vtipné a velmi pravděpodobně o něm příští rok bude nějaké povídání na Wargameconu. Jen se nikdo nesmí ptát, proč je to velká reklama na Kings of War...


Ale imho je to pěkná reportáž, která úplným noobům nepřijde blbě sestříhaná a třeba si ten wargaming hodí do googlu a rozšíří komunitu. A to přeci hlavně jde.

Comments