Unboxing v CZ - Warzone Studio Battle Mats


Dostalo se mi k recenzování pár oboustranných herních podložek od ruské firmy Warzone Studio - hned na úvod musím říct, že i když je se jedná o firmu mimu EU, tak vše prošlo bez cla a i základní poštovný má trackování, které se automaticky updatuje do mailu. A cesta podložkám trvala zhruba dva týdny, "výroba a balení" pak něco přes týden. 

Transportní taška.

Zajímavostí je, že maty nepřijdou v "klasickém tubu" ale místo toho v takové elegantní taškokapse, která už je v ceně. Proč ne - ve finále pro přenášení v baťohu/tašce asi i lepší než roura. 4x4 mata se vlezla do tašky bez problémů, 8x4 už měla trochu efekt "nafouklé peněženky."

Meadows

Pořídil jsem si mapy Meadows (Klasická zelená pláň), Vernal Grass (Tráva se sněhem - ideální na hraní když jeden z hráčů má nabasovanou armádu na sněhu a druhý ne, díky tomu obě armády nějak zapadnou společně na stůl), Crossroads (Zeleň a kamení už se zabudovanými cestami), Deserted Heart (klasickou poušť s jezírkem i místem na budovy). 

Vernal Grass

A co se týče kvality, jsem spokojený. Tisk je kvalitní ve vysokém rozlišení, s ostrými detaily, že jsou v trávě viditelný i květy kytek - i v cca 28mm měřítku. 

Vernal Grass s 28 mm modely.

Vernal Grass s 28mm modely.

Podložka s cestou ji máme také pěkně udělanou s množstvím malých detailů a vytváří efekt, který prostě s "rolkama mat" samostatných cest nevytvoříte.

Crossroads

Crossroads

K cestě i sedí hezky 28mm domečky a má ten "správný rozměr" na black poweder era hry, kde se na ni akorát vejde kolona s frontáží čtyř chlapů. Jen "polňačka" bude fungovat i na menší měřítka než 28mm, jen kamenná cesta už bude mít na první pohled masivní kameny.

Crossroads s 28mm domečkem.

Crossroads s 28mm modely.

Crossroads s 28mm modely.

Deserted Heart jezírko.

Na pouštní mapě mě nejvíce zaujalo, že je na ní už předpřipravená mini oázka s jezírkem. Jen rozbít stany v okolí, pár stromků a pěkný vizuální bod na mapě je hotov.

Deserted Heart s 28mm modely.

Kromě hraní Conga/Colonialu jsem si ji pořídil i na hraní 6mm antiky a musím říct, že z mého pohledu vypadá super i na toto malé měřítko. 

Deserted Heart s 6mm modely.

Závěrem musím říct, že jsem vskutku spokojený s kvalitou - maty mají dobrý povrch, kvalitní tisk, rychlé dodání a více než přívětivé ceny. Když je srovnáme třeba s u nás známým českým Gamematem, tak 8x4 podložka od Warzone Studio vyjde na 2/3 ceny (cca 1900 kč vs 2650 kč) 6x4 podložky od Gamematu, v naprosto srovnatelné kvalitě.

Deserted Heart s 6mm modely.

Pokud vás Warzone Studio zaujalo, nebojte si pořídit i svoji podložku. Kromě klasických generic fantasy/history map mají i speciální na Scifi či pěkné moře

A pokud vás k nákupu přiměl tento unboxing, můžete nakoupit i přes můj referral kód a motivovat mě k tomu občas něco napsat na blog. :) 

Comments